Logo_RGB-08
Poelberg 1, 8700 Tielt

Over Brasserie Poelberg

North Sea Catering startte een paar jaar geleden in het vernieuwde Zwin Natuur Park met the Shelter, een Bistro midden in de natuur aan zee. We kozen een nieuw concept waar klanten zelf bestellen via een Ipad of aan de kassa.

Toen we in 2020 hoorden dat er nog zo’n mooi plekje in de natuur vrijkwam, maar dan in het bos, begon het te kriebelen…een paar slapeloze nachten, vele velletjes papier met ideeën, een financieel plan, en spannende maanden afwachten of we het gingen halen. Dit resulteerde in een GO in maart 2020, tijdens de lockdown. Paniek… start je nu wel een nieuwe zaak in deze onzekere tijden? Maar we zouden geen ondernemers zijn als we dit risico niet met beide handen aannamen en ervoor gaan. UrbanCafé was geboren.

In 2021 kwam de Poelbergsite vrij, de stad Tielt zocht een ervaren uitbater met staat van dienst op deze toch bijzondere locatie.

Na overleg en bijsturing kwam er bovenop het goede nieuws dat Robbe, net afgestuurd aan de HG, interesse had om samen met z’n vriendin Mathilde mee in de zaken te stappen. Het horeca-virus had ook hen te pakken. Dit vergemakkelijkte de beslissing om Brasserie Poelberg op te starten. Momenteel werkt iedereen overkoepelend mee in de 3 horecazaken waardoor u ons op de diverse plaatsen kan treffen.

Op elke plek staat de natuur en lekker eten centraal. Alles wordt er vers in huis gemaakt! Zo plukken we zelf de kippen voor de gekende vol au vent, maken elke dag verse soep, heerlijke vispannetjes met uitsluitend Noordzeevis, …. kortom alles puur natuur.

Openingsuren

Woe-Do van 11u tot 18u
Vr-Za-Zo van 11u tot…(keuken open tot 21u)
Ma en Di gesloten

Tijdens de maanden juli en augustus zijn we ook op woe en do ‘s avonds open.

Contactgegevens

Poelberg 1
8700 Tielt

051 43 81 99

info@brasseriepoelberg.be