Oud Brugge – Pas de bleu – Groendal
Vegan- Basilicum- Koriander- Komijn
Nacho’s - Zure room - Crème van avocado - Rode ui – Jalapeños - Koriander
Kippendrums - Huisbereide kruidenmengeling van honing en yoghurt
Desem toast - Vierge olijfolie - Tomaat & basil
Met mostaard Wostyn
Met verse huisgemaakte grof gesneden tartaar
Oud Brugge kaas - Huis gepekelde groentjes - Graantjesmosterd
Ambachtelijke streekham - Boerenpaté - Oud Brugge - Huisgemaakt bouletje - Huisgepekelde groentjes - Hoevebrood - Mostaard Wostyn- Geitenkaas
In boter gebakken croque - Gekookte nootham - Jong Brugge kaas - Eigen gepekelde groenten
In boter gebakken croque- Gekookte nootham- Jong Brugge kaas- Eigen gepekelde groenten- Twee gebakken hoeve eitjes van uitloop kippen
In boter gebakken croque- Gekookte nootham- Jong Brugge kaas- Eigen gepekelde groenten- Verse spaghettisaus
In boter gebakken croque- Gekookte nootham- Jong Brugge kaas- Eigen gepekelde groenten- Verse spaghettisaus- Twee gebakken hoeve eitjes van uitloop kippen
Rundsvlees – Groendal- Basilicum - Pijnboompitten - Olijfolie – Rucola
Kroketten van Noordzeegarnalen - Klassiek gebracht met gefrituurde peterselie en citroen
Puur grondwitloof - Gekookte ham - Polderlander
Sla- Getomateerde saus met verse kruiden
Kroketten van Belgische kazen- Klassiek gebracht
VRIJE UITLOOP KIP- BELGISCHE MOZZARELLA- TOMAAT- KRUIDEN- GEKONFIJTE CITROEN
GEKRUID GEHAKT- MOZZARELLA- KIKKERERWTEN- ZURE ROOM- GUACAMOLE- RODE UI- JALAPEÑO- KORIANDER
MERGUEZ- MOZZARELLA- CHARMOULA- AUBERGINE- RUCOLA- RODE UI
PROSCIUTTO- MOZZARELLA- TOMAAT- BASILICUM
HUMMUS- VERSE GROENTJES- KRUIDEN
Garnaalkroketten- Kaaskroket en Ham- Witloofkroket- sla- verse frietjes
Versgemalen rundvlees- Pittig bereid - Kropsla -Verse frietjes gebakken in ossenwit
Geblust met citroen en peterselie - Kropsla - Verse frietjes gebakken in ossenwit.
Zeebaarsfilet - Puree van Polderpatatjes – Sauce vierge met kruiden – Rucola
Kip gegaard in eigen vet met groentjes en aardappelen- Opgediend en aan tafel geserveerd in de pot
Gegrilde Gambas – Kruidenboter - Huisgemaakte grofgesneden tartaar – Basmati rijst- Kropsla
Brochette met een selectie gevarieerd vlees: Lam-Rund-Varken-Kip en Worstje – Kropsla - Tomaat - Gekonfijte citroen- Huisgemaakte sausjes- Verse frietjes gebakken in ossenwit
Gepaneerde Noorzeevis met huisgemaakte grofgesneden tartaar- Verse frietjes gebakken in ossenwit
Gerijpt rundvlees - Béarnaise of hofmeesterboter - Kropsla - Verse frietjes gebakken in ossenwit.
Saus met Zoete Koeke van Restaurant Terminus in Abeele - Kropsla - Verse frietjes gebakken in ossenwit
Rundsburger - Gebakken ui - Kropsla - Tomaat – Augurk - Onze secret Poelbergsaus- Verse frietjes gebakken in ossenwit
Rundsburger –‘Cabour’ kaas van Veurne – Bacon – Augurk - Onze secret Poelberg saus- Verse frietjes gebakken in ossenwit
Worteltjes- Huisgemaakt honing- mosterdsausje- Sla- Verse frietjes
Huisgemaakte sausjes- sla- verse frietjes
Geitenkaas van Reigershoeve in Klemskerke - Spek - Toast van notenbrood
Belgische buffel Buratta uit de Ardennen met huisgemaakte Vinaigrette
Rijkelijke salade met kipreepjes en garnituur
Groentjes van Boerderij St Focas - Verse kruiden & eetbare bloemen door ons geplukt bij de Kruiderie
Glutenvrije Sobanoedels- Verse groentjes- Bieslook- Basilicum
Glutenvrije Sobanoedels- Gefermenteerde groentjes- Bieslook- Basilicum en uitloopkip
Glutenvrije Sobanoedels- Gefermenteerde groentjes- Bieslook- Basilicum en scampi
© 2022 Brasserie Poelberg. Website by Omega Websolutions